Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы

  • Пәнді оқытудың мақсаты-қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында технологиялық процестерді ұйымдастырудың ғылыми негіздері туралы жүйелі білім мен дағдылар қалыптастыру; шикізатты ұтымды пайдалану және өнімнің жоғары сапасын, оның тұтынушылардың өмірі мен денсаулығы үшін қауіпсіздігін қамтамасыз ету туралы заманауи идеялар тұрғысынан технологиялық процестерді жүзеге асыру.
  • Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top