Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясы
-
Пәнді оқытудың мақсаты-қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында технологиялық процестерді ұйымдастырудың ғылыми негіздері туралы жүйелі білім мен дағдылар қалыптастыру; шикізатты ұтымды пайдалану және өнімнің жоғары сапасын, оның тұтынушылардың өмірі мен денсаулығы үшін қауіпсіздігін қамтамасыз ету туралы заманауи идеялар тұрғысынан технологиялық процестерді жүзеге асыру.
-
Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1