Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық микробиология
-
Микроорганизмдердің патогенділігін, тағам өнімдерінің сақталуын, ыдырау және ашыту процестерін, тағамдық инфекциялар мен улануларды; сүт, ет, жұмыртқа, балық, өсімдік және консервіленген тамақ өнімдерінің микрофлорасын зерделейді, сондай-ақ олардың микробтық бүліну түрлері және өнімдерді сақтау процесінде оның алдын алу мүмкіндіктері көрсетіледі.
-
Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1