Нан пісіру, кондитерлік және макарон өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау

  • Болашақ мамандарға қажетті білім береді: наубайхана, кондитерлік және макарон өндірісінің технологиялық жабдықтарын жобалау, есептеу, баптау және пайдалану кезінде қолданылатын теориялық ережелерді игеру. Зерттеу кезінде технологиялық жабдықтың тиімділігі мен пайдалану сенімділігін арттыруға басымдық беріледі. Тәуелсіз және техникалық ойлау дағдыларын дамыту, әртүрлі техникалық жағдайларды талдай білу және белгілі бір дәрежеде қабылданған шешімдердің салдарын болжау.
  • Образовательная программа 6B07210 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top