Ауылшаруашылық малдарын азықтандыру

  • Пән малдарды толық азықтандыруды зерттейді. Курста ауыл шаруашылық малдарын азықтандыруда азықтардың химиялық құрамының маңызын, азықтың сіңірілетін қоректік заттарын, малдардың азықтануын бағалауды, азықтардың жіктелуі мен олардың сипаттамаларын, жайылымдарды пайдалануды, жасыл конвейер мен сүрлем дайындау технологиясының негіздерін, дәнді дақылдардың сапасын бағалауды, құрама жем түрлерін, мал азығының маңызын, әр түрлі ауыл шаруашылық малдарын толық құнды азықтандыруды қарастырады.
  • Несиелер 10
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top