Қоян шаруашылығы

  • Білім алушыларда қоян өсіру өнімдерін өндіру технологиясы бойынша теориялық және практикалық негіздерді қалыптастыру. Қоян өсірудің жай-күйі мен даму перспективалары, қояндардың шаруашылық және биологиялық ерекшеліктері, негізгі табындағы қояндарды, асыл тұқымды және асыл тұқымды емес төлдерді ұстау және азықтандыру ерекшеліктері, қояндардың тұқымдарының өнімділік бағыты бойынша жіктелуі, қояндардың еті, терісі, мамық өнімділігі, жоғары сапалы терілерді алуды қамтамасыз ететін іс-шаралар қарастырылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top