Ұлттық өнімдер өндірісінің технологиясы және ұйымдастырылуы

  • Пән білімалушыларда технологиялық процестер әдістерін меңгеру және ұлттық тамақ өнімдері өндірісін ұйымдастыру дағдыларын қалыптастыруға бағытталған. Курс әртүрлі жыныстық және жастоптарындағы жылқыларды өсіру кезінде қолданылатын технологиялық іс-шаралар кешенін, ұлттық ет және сүт өнімдерін өндіруді ұйымдастырудың негізгі технологиялық аспектілерін, ережелері мен тәсілдерін, технологиялық процестерді ұйымдастырудың әртүрлі тәсілдері кезінде қымыз өндірудің заманауи технологияларын қарастырады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top