Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұлттық өнімдер өндірісінің технологиясы және ұйымдастырылуы
-
Пән білімалушыларда технологиялық процестер әдістерін меңгеру және ұлттық тамақ өнімдері өндірісін ұйымдастыру дағдыларын қалыптастыруға бағытталған. Курс әртүрлі жыныстық және жастоптарындағы жылқыларды өсіру кезінде қолданылатын технологиялық іс-шаралар кешенін, ұлттық ет және сүт өнімдерін өндіруді ұйымдастырудың негізгі технологиялық аспектілерін, ережелері мен тәсілдерін, технологиялық процестерді ұйымдастырудың әртүрлі тәсілдері кезінде қымыз өндірудің заманауи технологияларын қарастырады.
-
Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1