Мал шаруашылығы өнімдерін алғашқы өңдеу технологиясы

  • Білім алушыларда мал шаруашылығы өнімдерін бастапқы өңдеу бойынша технологиялық процестерді басқару бойынша білім мен дағдыларды қалыптастыру. Сойылатын малдарды ет комбинатына тасымалдау ережесі, малдарды союға қабылдау және тапсыру тәртібі, сойылған малдарды бастапқы өңдеу, сойылған өнімдерді, майды, қанды, ішек және эндокриндік шикізатты қайта өңдеу технологиясы, тері-үлбір шикізатын қайта өңдеу технологиясы, ет және ет өнімдерін консервілеу және сақтау технологиялары қарастырылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top