Аң шаруашылығы

  • Пән білім алушыларда аң шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы бойынша құзыреттілікті қалыптастырады және дамытады. Торда ұстау кезіндегі терісі бағалы аңдардың сипаттамалары, маусымдық көбеюі және репродукция органдарының құрылысындағы ерекшеліктері, терісі бағалы аң шаруашылығында ұстаудың түрлері, селекциялық жұмыстың ерекшеліктері, жүннің әрбір түрінің терісінің құндылығын, сапасын анықтау және сұрыптау, күзен, бұлғын, түлкі, түлкі, жанат тәрізді ит, нутрия, суыр, шиншилла өсіру ережелері зерделенеді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top