Мал дәрігерлігі негіздері

  • Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологының жұмысында ветеринария негіздерін қолдануға бағытталған. Курсты оқу барысында Қазақстан Республикасында ветеринарлық істі ұйымдастыру, патологиялық физиология және анатомия негіздерін, клиникалық диагностика және фармакология туралы түсінікті, жануарларды жалпы және арнайы зерттеу әдістері мен тәртібін, токсикоз профилактикасының негізгі шараларын, ауыл шаруашылығы жануарлары мен құстарындағы жұқпалы емес аурулардың профилактикасын, инфекциялық және инвазиялық ауруларын қарастырады.
  • Несиелер 3
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top