Мал және өсімдік шаруашылығы өнімдерінің технологиясы

  • «Мал және өсімдік шаруашылығы өнімдерінің технологиясы» пәнінде білімалушылар, мал және өсімдік шарушылығында алынатын негізгі өнімдердің өндіру технологиясын меңгеретін болады. Өнімді өндіру барысындағы негізгі шикізаттарға қойылатын талаптар және оны өндіріске қабылдап, алғашқы өңдеу технологиясын. Дайындалған шикізатты толықтай өңдеп оларды қаптау және сақтауға жіберу барысы. Қапталып, сақталған өнімнің сақталу жағдайы және сақтау барысында жүретін физико-химиялық үрдістер.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top