Өндірісті технохимиялық бақылау

  • Бұл курста технологиялық процестің дұрыстығын және жоғары сапалы өнім шығаруды қамтамасыз ететін негізгі іс-шаралар қарастырылады. Студенттер нақты өндірістік жағдайларда сапаны бақылау құралдарын қолдануды, технологиялық процесс параметрлерінің, жабдықтардың санитарлық жағдайының және үй-жайдың нормативтік құжаттардың талаптарына сәйкестігін бақылауды үйренеді. Өндірістік жағдайда сапаны бақылаудың принциптерімен теориялық принциптерін түсіндіреді. Технохимиялық бақылау тамақ өнеркәсібінің барлық сатыларын қамтиды және өнім сапасын бақылауда ерекше маңызға ие. Технохимиялық бақылаудың көмегімен шикізаттың, жартылай фабрикаттардың және дайын өнімнің сапасын, шикізатты қосу нормасын, технологиялық процестердің дұрыстығын және басқаларын анықтайды.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top