Тағам өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етудің халықаралық жүйесі

  • "Тағам өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етудің халықаралық жүйесі" пәнін игерудің мақсаттары: өнім қауіпсіздігіне әсер ететін қауіпті факторларды жүйелі сәйкестендіру, бағалау және басқару негізінде тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін қажетті білімді қалыптастыру болып табылады; қазіргі заманғы физика-химиялық және биологиялық әдістерді пайдалана отырып, шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі туралы объективті ақпарат алу тәсілдерін оқыту; тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі менеджменті жүйелерінің құжаттамасын әзірлеу және тамақ өнімдерін сертификаттау технологиясын оқыту; шикізат пен тамақ өнімдерінің оларды өндіру процесінде ластануы кезінде болатын процестердің мәнін және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етуді іске асыру тетіктерін ашу.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top