Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етудің халықаралық жүйесі
-
"Тағам өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етудің халықаралық жүйесі" пәнін игерудің мақсаттары: өнім қауіпсіздігіне әсер ететін қауіпті факторларды жүйелі сәйкестендіру, бағалау және басқару негізінде тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін қажетті білімді қалыптастыру болып табылады; қазіргі заманғы физика-химиялық және биологиялық әдістерді пайдалана отырып, шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігі туралы объективті ақпарат алу тәсілдерін оқыту; тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі менеджменті жүйелерінің құжаттамасын әзірлеу және тамақ өнімдерін сертификаттау технологиясын оқыту; шикізат пен тамақ өнімдерінің оларды өндіру процесінде ластануы кезінде болатын процестердің мәнін және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз етуді іске асыру тетіктерін ашу.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау және сертификаттау (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1