Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Рационалды тамақтану негіздері
-
Пәнді оқу кезінде рационалды және теңгерімді тамақтану, диета, тамақтану мәселелерінің биологиялық және экологиялық аспектілері, рационалды тамақтану теориясы туралы түсініктер беріледі; макро- және микроэлементтердің тамақтанудағы рөлі, энергия мен қоректік заттардың физиологиялық қажеттілігінің ұсынылған мәндері. Пәнді аяқтағаннан кейін магистрант халықтың әртүрлі топтарының тамақтануын зерттеу әдістерін біледі және тәжірибеде қолданады.
-
Образовательная программа 7M10110 Нутрициология (Бейіндік бағыт)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1