Рационалды тамақтану негіздері

  • Пәнді оқу кезінде рационалды және теңгерімді тамақтану, диета, тамақтану мәселелерінің биологиялық және экологиялық аспектілері, рационалды тамақтану теориясы туралы түсініктер беріледі; макро- және микроэлементтердің тамақтанудағы рөлі, энергия мен қоректік заттардың физиологиялық қажеттілігінің ұсынылған мәндері. Пәнді аяқтағаннан кейін магистрант халықтың әртүрлі топтарының тамақтануын зерттеу әдістерін біледі және тәжірибеде қолданады.
  • Образовательная программа 7M10110 Нутрициология (Бейіндік бағыт)
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top