Тамақтану гигиенасы

  • Пәнді оқуды аяқтағаннан кейін магистрант тамақ өнімдерінің сапасының көрсеткіштерін, тамақ сапасына санитарлық сараптама жүргізудің міндеттерін, кезеңдері мен тәртібін, жарамды және жарамсыз тамақ өнімдерінің, суррогат және контрафактілік өнімдердің түсінігін біледі. Пән тамақ кәсіпорындарына қойылатын жалпы гигиеналық талаптарды зерттеуді, тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін және халықтың денсаулығын бақылауды (әлеуметтік-гигиеналық мониторинг) қамтиды.
  • Образовательная программа 7M10109 Нутрициология
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top