Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Биотехнология өндірісіндегі азық-түлік қауіпсіздігі және тәуекелдерді басқару
-
Пәннің мақсаты білім алушылардың тамақ өнімдерінің қауіпсіздік жүйесі саласындағы нормативтік-құқықтық құжаттарды меңгеруі, тамақ өнімдерінің гигиеналық сипаттамасымен, функционалдық негізгі компоненттерімен танысу болып табылады. Оқыту нәтижесінде білім алушы тамақ өнімдерін стандарттау және сертификаттау жөніндегі теориялық-практикалық материалдардың проблемалары бойынша ғылыми зерттеулер әдіснамасын түсіндіруге, ғылыми мақалалар мен диссертациялық жұмыстарды жазу кезінде қолдануға қабілетті болады.
-
Образовательная программа 7M05101 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1