Биотехнология өндірісіндегі азық-түлік қауіпсіздігі және тәуекелдерді басқару

  • Пәннің мақсаты білім алушылардың тамақ өнімдерінің қауіпсіздік жүйесі саласындағы нормативтік-құқықтық құжаттарды меңгеруі, тамақ өнімдерінің гигиеналық сипаттамасымен, функционалдық негізгі компоненттерімен танысу болып табылады. Оқыту нәтижесінде білім алушы тамақ өнімдерін стандарттау және сертификаттау жөніндегі теориялық-практикалық материалдардың проблемалары бойынша ғылыми зерттеулер әдіснамасын түсіндіруге, ғылыми мақалалар мен диссертациялық жұмыстарды жазу кезінде қолдануға қабілетті болады.
  • Образовательная программа 7M05101 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top