Тағам өндірісі қауіпсіздігінің менеджмент жүйесі 1

  • Курста өнім қауіпсіздігінің көрсеткіштері, оның түрлері, тағамдық қоспалар және олардың жіктелуі, тамақтанудың гигиеналық принциптері және тағамдық қоспаларды пайдалануды бақылау. Өнімдердің улы және негізгі ластану көздерін, тағамдық қоспалардың негізгі топтарын анықтау. GMI қолданудағы заңдар. ТР КҚ Азық-түлік қауіпсіздігі туралы (ТР КО 021/2011) негізгі ережелері және сапа менеджменті және тағам қауіпсіздігі қағидалары. Азық-түлік шикізаты мен азық-түлік өнімдерінің ластануының негізгі көздері мен тәсілдері шетелдік химиялық заттар болып табылады. Сыртқы заттардың жіктелуі, олардың токсикологиялық бағалауы мен қауіпсіздігі критерийлері, тамақ өнімдеріндегі стандарттар.
  • Несиелер 8
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 2
Top