Тағам өнімдерінің сапасын сенсорлық бағалау (екінші тілде)

  • Тауарлардың сенсорлық белгілері, дәмдеу және микробиологиялық талдау әдістері, дегустатор сарапшыларына қойылатын талаптар, балл шкаласын жасаудағы және профильдік талдаудағы сараптамалық әдістер, дегустациялық және аспаптық талдау нәтижелерінің өзара байланысы. Сарапшылардың сенсорлық қабілеттерін анықтау. Дегустаторлардың іскерлік қасиеттерін анықтау, Тамақ өнімдеріне органолептикалық талдау жүргізу бойынша сараптамалық топты (дегустациялық комиссияны) қалыптастыру. Органолептикалық бағалаудың баллдық шкалалары.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top