Тамақтану және сусындар бөлімін басқару

  • Курс студенттерге қонақ үйлерде тамақтандыруды ұйымдастыру бойынша қызметті тиімді басқару үшін практикалық дағдылар мен білім береді. Курста қызмет көрсетудің негізгі принциптері, сонымен қатар қонақтардың қажеттіліктерін толық қанағаттандырудың немесе күткеннен асып түсуінің маңыздылығы аталып көрсетіледі. Студенттер әр түрлі іс-шараларға қызмет көрсету стандарттарын, сондай-ақ 1-5 адамға қызмет көрсету нұсқасын игере алады; әр түрлі қызмет түрлерін (неміс, ағылшын, орыс және т.б.); қолданылатын ыдыс-аяқтың түрлерін; таңғы асқа, түскі асқа, кешкі асқа тамақтануды ұйымдастыру, мейрамхана, бардың қызмет көрсету ерекшеліктері, сонымен қатар қонақ бөлмесіне тамақ ұсыну.
  • Образовательная программа 6B11107 Мейрамхана және отель бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top