Қонақжайлылық кәсіпорындарындағы тауарларды басқару

  • Курс тағамның тұтынушылық қасиеттері туралы, оның тұтынуға жарамдылығын, өнімді және жабдықты таңбалауды, олардың сапасын анықтау туралы іргелі білімдерден тұрады. Студент өнімнің сапасын таңбалауымен, сыртқы белгілерімен және сақтау мерзімімен, өнімнің үйлесімділігі мен сақтау шарттарымен, қолданыстағы халықаралық және қазақстандық стандарттарға сәйкес анықтайды. Әр түрлі тамақтандыру мекемелеріне арналған мәзірлерді әзірлейді және бағалайды.
  • Образовательная программа 6B11107 Мейрамхана және отель бизнесі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top