Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам дизайны
-
Курс тағамдарды дайындау (дизай жасау) және ұсыну дағдыларын қалыптастыруды, оның ішінде карвинг өнерін, асхана қызметкерлерінің міндеттері мен негізгі лауазымдарына қойылатын талаптарды қарастырады. Кейс-стадилер, практикалық және шығармашылық тапсырмалар арқылы студенттер негізгі технологияларды меңгере алады, тамақ дизайнындағы мүмкіндіктер мен заманауи сән трендтерін анықтай алады және қонақжайлылық кәсіпорындары үшін ұсыныстар әзірлейді, әртүрлі деңгейдегі іс-шараларда тағамдарды безендіру және тағамдарды өнерлі ұсынуда негізгі дағдыларды қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B11107 Мейрамхана және отель бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1