Тағам дизайны

  • Курс тағамдарды дайындау (дизай жасау) және ұсыну дағдыларын қалыптастыруды, оның ішінде карвинг өнерін, асхана қызметкерлерінің міндеттері мен негізгі лауазымдарына қойылатын талаптарды қарастырады. Кейс-стадилер, практикалық және шығармашылық тапсырмалар арқылы студенттер негізгі технологияларды меңгере алады, тамақ дизайнындағы мүмкіндіктер мен заманауи сән трендтерін анықтай алады және қонақжайлылық кәсіпорындары үшін ұсыныстар әзірлейді, әртүрлі деңгейдегі іс-шараларда тағамдарды безендіру және тағамдарды өнерлі ұсынуда негізгі дағдыларды қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B11107 Мейрамхана және отель бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top