Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және ет өнімдерін өңдеу және сақтау технологиясы 2
-
Пән ет өнеркәсібінің қазіргі жағдайын, даму болашағын, әртүрлі ауылшаруашылығы малының ет, ет өнімінің құрамын, қасиеттерін, дайын ет, ет өнімдеріне қойылатын талаптарды, сойылатын малды дайындауға, тасымалдауға, тапсыруға қойылатын талаптарды; мал шаруашылығы өнімдерін стандарттауды; ет өңдеуді, сойыс малын алғашқы өңдеуді, етті өңдеудің ресурс-энергия үнемдеуші технологияларын, технологиялық жабдықтарды санитарлық өңдеу сұрақтарын оқытады.
-
Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2