Сүт және ет өнімдерін өңдеу және сақтау технологиясы 2

  • Пән ет өнеркәсібінің қазіргі жағдайын, даму болашағын, әртүрлі ауылшаруашылығы малының ет, ет өнімінің құрамын, қасиеттерін, дайын ет, ет өнімдеріне қойылатын талаптарды, сойылатын малды дайындауға, тасымалдауға, тапсыруға қойылатын талаптарды; мал шаруашылығы өнімдерін стандарттауды; ет өңдеуді, сойыс малын алғашқы өңдеуді, етті өңдеудің ресурс-энергия үнемдеуші технологияларын, технологиялық жабдықтарды санитарлық өңдеу сұрақтарын оқытады.
  • Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top