Азық-түлік және тағамдық қоспалардың қауіпсіздігі

  • Пән биологиялық қоспалардың топтарға жіктелуін зерттейді. Қауіпті (қауіпті) факторлар: улы элементтердің, микотоксиндердің, пестицидтердің артық мөлшері, мөлшерлеу, өнімдердің механикалық және биологиялық ластануы. Шикізат пен дайын өнімнің қауіпсіздігі мен сапасына зертханалық зерттеулерді бағалау. Биологиялық белсенді қоспаларды кодтар бойынша сәйкестендіруді анықтау әдістері мен нәтижелері. Хаттама нәтижелерін ресімдеу ережелері мен нысандары. "Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы" Қазақстан Республикасының Заңына сәйкес өндіру, буып-түю және таңбалау кезіндегі талаптар".
  • Образовательная программа 8D09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top