Меню жоспарлау

  • Курстың мақсаты - тамақтану кәсіпорнының принциптеріне негізделген меню жоспарлауды үйрету. Пән аясында: менюдің пайда болу тарихы және дамуы, тағамдық қызмет менюін әзірлеудің және басқарудың негізгі аспектілері, менюдің дизайны және жарнама ерекшеліктері, меню дизайнына қатысты өнімнің нақты және толық сипаттамасының маңыздылығы, ерекшеліктері, тамақтану стандарттарының менюді дайындауға әсері, маркетингтің байланысы, меню жасау кезінде тағам аллергендерін ескерудің маңыздылығы талқыланып қарастырады.
  • Образовательная программа 6B11180 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top