Банкет ұйымдастыру

  • Пән банкеттік операцияның тұжырымдамалары мен негізгі құрамдастарын тексеру, банкет қызметіне сұранысты бағалау және сұранысты қанағаттандыруда рөл атқаратын маңызды факторлар, банкеттік ұйымдардың құрылымы, жоспарлау және жұмыс істеуінің негізгі принциптері түсіндіріп үйретеді. Банкеттік ұйымдарды басқару және жоспарлаумен байланысты функцияларды анықтау, сату және маркетинг дағдыларын қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B11180 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top