Тағам және сусындар технологиясы

  • Пән сусындар мен аспаздық өнімдерді өндіруде қолданылатын ережелерді, стандарттарды және нормативтік-техникалық құжаттамаларды қолдануды, технологиялық карталар бойынша тағамдарды, сусындарды және аспаздық өнімдерді дайындауды, сусындарды және аспаздық өнімдерді дайындау кезінде негізгі өнімдер мен шикізаттың үйлесімділік ережелерін сақтауды үйретеді. Технологиялық процесті оңтайландыру және өндірістік процестердің тиімділігін анықтау қабілетін қалыптастырады.
  • Образовательная программа 6B11180 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top