Рестораторлықтың теориясы және практикасы

  • Рестораторлықтың теориясы және практикасы» пәнін оқытудың мақсаты білімгерлерге ресторатор болудың қағидаларын теориялық және практикалық негізде үйрету. Пән Рестораторлықтың тарихын зерттеу, рестораторлықтың міндетін, әйгілі рестораторлардың тәжірибелерін, рестораторлардың маркетингтік талдау жүргізу саясатын қарастыру, ресторатордың шеф-аспазшыны таңдау принциптерін, меню жоспарлауды, баға қалыптастыру саясатын, клиент жинау тактикаларын, басқару ерекшеліктерін қарастырады.
  • Образовательная программа 6B11180 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top