Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шарап жасау технологиясы
-
Пән жеміс шараптарын (табиғи жеміс-жидек, байытылған винтаж, арнайы технология, жетілдірілген) және жүзім шараптарын, коньяктарды және шампандарды өндіру технологиясын; жалпы өндірістің негізгі технологиялық схемаларын және оның жеке технологиялық кезеңдерін; жеміс шараптарының аурулары, ақаулары мен кемшіліктері. Жеміс шараптарын өндіру, олардың классификациясы. Құрамында артық көмірқышқыл газы бар шараптардың технологиясы. Күшті жеміс сусындарының технологиясы. Жүзім шараптарын өндіруге арналған шикізаттар туралы қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1