Шарап жасау технологиясы

  • Пән жеміс шараптарын (табиғи жеміс-жидек, байытылған винтаж, арнайы технология, жетілдірілген) және жүзім шараптарын, коньяктарды және шампандарды өндіру технологиясын; жалпы өндірістің негізгі технологиялық схемаларын және оның жеке технологиялық кезеңдерін; жеміс шараптарының аурулары, ақаулары мен кемшіліктері. Жеміс шараптарын өндіру, олардың классификациясы. Құрамында артық көмірқышқыл газы бар шараптардың технологиясы. Күшті жеміс сусындарының технологиясы. Жүзім шараптарын өндіруге арналған шикізаттар туралы қарастырады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top