Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан пісіру, макарон және кондитерлік өндірістерге арналған шикізаттардың сипаттамасы
-
Пән шикізаттың негізгі және қосымша түрлерінің сипаттамасы туралы негізгі ұғымдарды қарастырады. Шикізатты алмастыру ережелері және өзара алмастыру туралы түсінік. Нан-тоқаш, кондитерлік және макарон өнімдерін өндіру кезінде пайдаланылатын материалдар. Шикізат пен қосалқы материалдардың шығынын есептеу. Шикізат сапасына қойылатын стандарттар талаптары.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2