Сапа менеджменті негізіндегі өңдеу өндірістеріндегі технохимиялық бақылау

  • Пәнді оқыту студенттердің шикізат пен азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау және бағалау бойынша білімін қалыптастыруға бағытталған. Пәнде қайта өңдеу кәсіпорындарында технологиялық бақылауды ұйымдастырылуы және функциясы, рекламацияны рәсімдеу тәртібі, астық, ұн, жарма, құрама жем сапасын бағалау үшін қолданылатын зертханалық жабдықтар қарастырылады. Өнімнің сапасы туралы құжаттарды ресімдеу, беру және есепке алу тәртібі.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top