Нан және макарон өнімдерінің реологиялық негіздері

  • Пәнді оқыту студенттердің нан пісіру, кондитерлік және макарон өндірістерінің шикізаттары, жартылай фабрикаттар және дайын өнімдердің реологиясы бойынша негізгі түсініктерді қалыптастырады. Бидай қамырының реологиялық қасиеттері. Қара бидай ұны мен қамырдың реологиялық қасиеттері. Шикізат пен макарон қамырының реологиялық қасиеттері. Адгезия және үйкеліс. Ұн мен қамырдың қасиеттерін өлшеуге арналған аспаптар. Жартылай фабрикаттар мен дайын бұйымдардың реологиялық қасиеттерін пайдалану.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top