Наубайхана, макарон және кондитерлік өндірістерінің технологиялық машиналары мен жабдықтары

  • Пәнді оқыту студенттердің салалар бойынша жабдықтарды жіктеу бойынша; машина-аппараттық өндіріс сұлбасы; шикізатты тасымалдауға, сақтауға, өндіруге дайындауға арналған жабдықтарға және оны ұтымды және қауіпсіз пайдалануға қойылатын жалпы талаптар; қамырды дайындауға, бөлшектеуге, ашытуға, пісіруге, кептіруге, буып-түюге, дайын бұйымдарды сақтауға арналған жабдықтар туралы білімін қалыптастыруға бағытталған.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top