Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Макарон өндірісінің технологиясы
-
Пән макарон саласының даму болашағы мен жағдайы туралы білімді қалыптастырады. Ұзын және қысқа макарон өнімдерін өндірудің технологиялық сұлбалары; макарон қамырын илеу, престеу; макарон өнімдерін қалыптау және бөлу; макарон қамырын илеу және қалыптау кезінде термоөңдеу; макарон өнімдерінің жартылай фабрикатының сапасына қойылатын талаптар; макарон өнімдерін кептіру, сұрыптау, буып-түю және сақтау қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2