Кондитер өнімдерінің технологиясы

  • Пәнді оқу білім алушыларда ғылыми дүниетанымды қалыптастырады, функционалдық тамақтануға арналған ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді өндірудің технологиялық процестері мен схемаларын зерделеуге ғылыми негізделген кешенді тәсіл жасау, ұн өнімдерінің, мармеладтың, пастиль бұйымдарының, жеміс-жидек және сбивалық кәмпиттердің жіктелуі мен сипаттамасы, осы өнім түрлерін өндірудің технологиялық схемалары,шикізаттың сапалық көрсеткіштеріне қойылатын технологиялық талаптар, жартылай фабрикаттар, қосалқы материалдар және дайын өнімдер. Курсты оқу студенттердің кондитерлік өнімдерді өндіру технологиясы туралы білімдерін қалыптастыруға бағытталған.
  • Несиелер 10
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top