Алкогольсіз және алкогольді сусындарды өндірудің технологиялық жабдықтары

  • Пән студенттерде болашақ инженерлерді ашыту өндірісін ұйымдастыру және пайдалану бойынша дербес жұмысқа даярлауды, нақты өндірістің технологиялық процестеріндегі ықтимал өзгерістер кезінде ахуалдық міндеттерді есептеу және талдау негізінде оңтайлы шешім қабылдау қабілетін алуды, сондай-ақ қажетті технологиялық жабдықты есептеу мен таңдауды дербес жүргізуге дайындауды қалыптастырады, содан кейін мәліметтерді курстық және дипломдық жобаларда қолдануға болады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top