Алкогольсіз сусындарды өндіру технологиясы

  • Пән алкогольсіз сусындар өндірісінің технологиясы саласындағы теориялық білімнің қажетті көлемін, алкогольсіз сусындарды өндіру кезеңдерінің технологиялық процестерінің негіздерін қалыптастырады; оңтайлы технологиялық сұлбаларды құру және жабдықты таңдау принциптерін; қалдықсыз технологияны құру мәселелері, саланың және сабақтас салалардың шикізат базасын дамытудың жағдайы мен перспективалары; шикізат пен дайын өнімнің сапасын бақылаудың негізгі түрлері мен әдістерін үйретеді.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top