Астық өнімдері негізінде тағамдық концентраттар өндіру

  • Пәнді оқу барысында студент жарма, бидай үлпектерін, қара бидай, сұлы, жүгері немесе басқа жарма үлпектерін және олардың қоспаларын, тағамдық концентраттарды өндіру сияқты тағамдық жармаларды өндіру технологиялары туарлы білімді қалыптастырады. Астық өңдеудің барлық технологиялық процестерін жүргізу, өндірістік рецептура бойынша қоспаларды дайындау, өнімнің сапасын бақылау, өндірілген өнім мен қалдықтардың мөлшерін есепке алу, барлық желілік түйіндердің бірқалыпты жұмысын қамтамасыз ету.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top