Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан өндірісінің технологиясы
-
Пән нан және нан-тоқаш өнімдерін өндіру технологиясын оқытады. Нан пісіру шикізатын сақтау және өндіріске дайындау. Қамырды дайындау. Қамырды бөлу. Нан-тоқаш өнімдерін пісіру. Нан-тоқаш өнімдерін өткізуге дайындау және оларды кәсіпорында сақтау. Нан-тоқаш өнімдерінің шығуы. Нан-тоқаш өнімдерінің сапасы. Ақаулар мен аурулар. Нан-тоқаш өнімдерінің ассортименті.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1