Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік майы өндірісінің технологиясы
-
Пәнді оқу барысында студенттерді тағамдық эмульсиялық өнімдерді жасау технологиясын оқып үйренуде, маргарин мен майонездердің перспективті түрлерін құру бойынша міндеттерді шешуде дұрыс амалдарды қалыптастырады. Пән өсімдік майларын өндіру процестерін; өсімдік майларына арналған шикізаттың құрамы мен қасиеттерін; майлы тұқымдарды тазалау және сақталуын; тұқымдардан майды алуға дайындауды, май алуды; өсімдік майларын рафинациялауды оқытады.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1