Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ашыту өндірісінің биохимиялық негіздері
-
Пән уыт өндірісіндегі негізгі процестерді және оны өндіруді интенсификациялауды; сыра суслосын дайындаудағы негізгі процестерді және оны өндіру әдістерін жетілдіруді; уыт, сыра, алкогольсіз сусындар мен шарап өндірісіндегі технологиялық процестер кезіндегі химиялық, биохимиялық және физика-химиялық өзгерістер туралы соңғы ғылыми идеялар, сондай-ақ перспективалы ғылыми-техникалық отандық және шетелдік әзірлемелерді курстық және дипломдық жобаларда; сондай-ақ содан кейін сала кәсіпорындарында мамандардың жұмысы кезінде қолдануға болатын мәліметтерді оқытады.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1