Ашыту өндірісінің биохимиялық негіздері

  • Пән уыт өндірісіндегі негізгі процестерді және оны өндіруді интенсификациялауды; сыра суслосын дайындаудағы негізгі процестерді және оны өндіру әдістерін жетілдіруді; уыт, сыра, алкогольсіз сусындар мен шарап өндірісіндегі технологиялық процестер кезіндегі химиялық, биохимиялық және физика-химиялық өзгерістер туралы соңғы ғылыми идеялар, сондай-ақ перспективалы ғылыми-техникалық отандық және шетелдік әзірлемелерді курстық және дипломдық жобаларда; сондай-ақ содан кейін сала кәсіпорындарында мамандардың жұмысы кезінде қолдануға болатын мәліметтерді оқытады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top