Нан, макарон, кондитер өндірістерін жобалау

  • Пәнді оқыту жобалаудың жалпы мәселелері туралы; жобалау типтері туралы; автоматтандырылған жобалау жүйелері туралы; жаңа құрылыс жобалары және жұмыс істеп тұрған кәсіпорындарды қайта құру туралы; жобаның техникалық-экономикалық негіздемесі туралы; қабылданған жетекші жабдықтар мен ассортиментке сәйкес кәсіпорынның өнімділігін есептеу әдістемесі туралы; өндірістің аппаратуралық-технологиялық сызбаларын қалыптастыру туралы; жобаланатын кәсіпорындардың технологиялық жабдықтарын таңдау және құрастыру шешімдерін негіздеу туралы білімді қалыптастырады.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top