Ашыту технологиясы

  • Пәнді оқыту студенттердің таңдаған мамандықтарына деген қызығушылығын және сыра, квас және спирт өндірісінің жалпы технологиясы саласында және Ашыту өндірісі өнімдерінің тағамдық құндылығы мен қауіпсіздігі көрсеткіштерін регламенттеу мәселелері бойынша білімдерін тереңдетуді қалыптастырады. Пәнді оқу барысында келесі міндеттер шешіледі: алғашқы өңдеуге қойылатын негізгі талаптарды зерттеу, құлмақ пен оны қайта өңдеу өнімдерін қабылдау, өңдеу және сақтау бойынша негізгі технологиялық операциялар мен схемаларды зерттеу.
  • Несиелер 10
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top