Жаңа тамақ өнімдерін өндіру кезіндегі инновациялық технологиялық үрдістер

  • Технологиялық процестердің ұзақтығын қысқарту үшін қазіргі заманғы техника мен инновациялық технологияларды пайдалану. Тамақ шикізаты мен өнімдерді өңдеудің жаңа физикалық әдістері. Шикізаттардың биохимиялық процесстерін жылдамдату мақсатында биологиялық белсенді заттарды, табиғи тамақ қоспаларын қолдану. Энергияның дәстүрлі емес көздері мен шикізатты жылумен өңдеудің жаңа әдістері мен тәсілдері. Тамақ өнімдерін қалыпау мен буып-түюдің жаңа әдістері.
  • Образовательная программа 8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top