Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Заманауи экономика мен еңбек нарығының талаптарына жауап беретін, тамақ өндірісі кәсіпорындары үшін халықаралық еңбек нарығында бәсекеге қабілетті, жоғары білікті, кәсіби және әлеуметтік құзыреттіліктеріне ие мамандарды даярлау.
-
Академиялық дәреже Докторантура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 3 года
-
Кредиттер көлемі 180
-
Білім беру бағдарламаларының тобы D111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 8D07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 8D072 Өндірістік және өңдеу салалары
Пәндер
Оқыту нәтижелері
- Кәсіби қызмет саласындағы міндеттерді шешуде ғылыми зерттеулер мен ұжымдарды басқару технологияларын қолдану.
- Зерттеу жұмыстарын жазу және сабақ өткізу кезінде академиялық және ғылыми-техникалық салада жазбаша байланыс мүмкіндіктерін пайдалану.
- Тұтыну нарығын дамыту саласында жаңа ақпаратты іздеуді, таңдауды және пайдалануды жүзеге асыруға, ақпаратты жүйелеуге және жинақтауға ықпал ету.
- Ғылыми танымның шекарасын кеңейте отырып, өзінің жаңа ғылыми идеяларын қалыптастырады, өзінің білімі мен идеяларын ғылыми қоғамдастыққа жеткізу.
- Шикізат шығынын қысқартуға, еңбек сыйымдылығын азайтуға, еңбек өнімділігін арттыруға бағытталған өндірістің тиімділігін арттыру жөніндегі іс-шараларды іске асыруға қатысу және әдістерді іске асыру.
- Білім беру процесінің сапасын көтеруге ықпал ететін пән материалын ауызша және жазбаша баяндаудың түрлі білім беру технологияларын, әдістері мен тәсілдерін меңгеру.
- Қазіргі заманғы теориялар мен талдау әдістері негізінде академиялық тұтастықты сипаттайтын өзіндік ғылыми зерттеу жүргізу.
- Халықтың жекелеген топтары үшін тамақ заттары мен энергияға қажеттілік негізінде тамақтанудың ғылыми негізделген тұжырымдамаларын құру.
- Жоғары мектепте практикалық дағдыларды және оқыту әдістемесін қолдану.
- Ғылыми зерттеулердің нәтижелері мен оларды қолдану шекараларын түсіндіру.