Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті

Оқыту нәтижелері

  • Кәсіби қызмет саласындағы міндеттерді шешуде ғылыми зерттеулер мен ұжымдарды басқару технологияларын қолдану.
  • Зерттеу жұмыстарын жазу және сабақ өткізу кезінде академиялық және ғылыми-техникалық салада жазбаша байланыс мүмкіндіктерін пайдалану.
  • Тұтыну нарығын дамыту саласында жаңа ақпаратты іздеуді, таңдауды және пайдалануды жүзеге асыруға, ақпаратты жүйелеуге және жинақтауға ықпал ету.
  • Ғылыми танымның шекарасын кеңейте отырып, өзінің жаңа ғылыми идеяларын қалыптастырады, өзінің білімі мен идеяларын ғылыми қоғамдастыққа жеткізу.
  • Шикізат шығынын қысқартуға, еңбек сыйымдылығын азайтуға, еңбек өнімділігін арттыруға бағытталған өндірістің тиімділігін арттыру жөніндегі іс-шараларды іске асыруға қатысу және әдістерді іске асыру.
  • Білім беру процесінің сапасын көтеруге ықпал ететін пән материалын ауызша және жазбаша баяндаудың түрлі білім беру технологияларын, әдістері мен тәсілдерін меңгеру.
  • Қазіргі заманғы теориялар мен талдау әдістері негізінде академиялық тұтастықты сипаттайтын өзіндік ғылыми зерттеу жүргізу.
  • Халықтың жекелеген топтары үшін тамақ заттары мен энергияға қажеттілік негізінде тамақтанудың ғылыми негізделген тұжырымдамаларын құру.
  • Жоғары мектепте практикалық дағдыларды және оқыту әдістемесін қолдану.
  • Ғылыми зерттеулердің нәтижелері мен оларды қолдану шекараларын түсіндіру.
Top