Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Биохимия
-
Пән білім алушыларда жасушаның химиялық компоненттерінің, минералдық заттардың білімі мен түсінігін, тамақтанудағы ақуыздардың рөлін қалыптастырады. Қарастырылады:Аминқышқылдары. Ферменттер. Витаминдер. Май еритін және суда еритін витаминдердің сипаттамасы. Көмірсулар. Көмірсулардың тамақтанудағы маңызы, олардың ағзадағы рөлі. Липидтердің жіктелуі. Майлардың түрленуі. Зат және энергия алмасу. Биологиялық белсенді заттар. Гормондар. Антибиотиктер. Токсиндер. Тамақтану физиологиясы.
-
Образовательная программа 6B08200 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 3
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1