Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қоян өсіру
-
Қоян еті мен терісін өндіру технологиясын, еттің химиялық құрамын, қоян етінің морфологиялық құрамын, ет өнімділігіне әсер ететін факторларды зерттейді. Курс қоян өсіруде қолданылатын іріктеу әдістерін, бройлер және қарқынды ет бағытындағы шаруашылықтарды ұйымдастыру; мал сою пункттерінің ағынды-механикаландырылған желілерінде механикаландырылмаған үй қояндарының ұшаларын сою әдістерін; қояндардың ұшаларын өңдеу, сақтау және тасымалдау тәсілдерін қарастырады
-
Образовательная программа 6B08200 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1