Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Principles of Hygiene and Food Safety Management
-
Пән қоғамдық тамақтану объектілерінде гигиена мен тамақ қауіпсіздігін басқарудың негізгі мәселелерін зерделеуге мүмкіндік береді. Курстың тақырыптары HACCP қағидаттарын, санитарлық-эпидемиологиялық талаптарды ескере отырып, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін қажетті бақылау құралдарын шолуды, сондай-ақ HACCP қағидаттары негізінде тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі жүйесін енгізу мәселелерін қамтиды.
-
Образовательная программа 6B11101 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
-
Несиелер 5
-
Семестр 1