Principles of Hygiene and Food Safety Management

  • Пән қоғамдық тамақтану объектілерінде гигиена мен тамақ қауіпсіздігін басқарудың негізгі мәселелерін зерделеуге мүмкіндік береді. Курстың тақырыптары HACCP қағидаттарын, санитарлық-эпидемиологиялық талаптарды ескере отырып, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін қажетті бақылау құралдарын шолуды, сондай-ақ HACCP қағидаттары негізінде тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі жүйесін енгізу мәселелерін қамтиды.
  • Образовательная программа 6B11101 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Семестр 1
Top