Балық өнімдерін өндіру, өңдеу және сақтау технологиясы

  • Балық өнімдерін өңдеуге қажетті шикізаттар мен көмекші материалдарға сараптама жүргізеді; негізгі көмекші және консервант материалдар, балық өнімдерін өндіру және өңдеу, тұздау, маринадтау, кептіру және ыстау бөліктері, балық пен аспаздық өнімдердің жартылай фабрикаттары, су ағзаларынан әртүрлі түзілімдер және шикізатты зерттеу әдістері, жартылай дайын өнім және дайын балық өнімдері.
  • Образовательная программа 6B08400 Аквакультура және су биоресурстары
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top