Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Пәннің мазмұны мал өнімдерінің сапасы мен адамдардың тұтынуы үшін мал өнімдерімен байланысты сапа аспектілеріне қатысты сұрақтар шеңберін қамтиды. Тұтынушылық сұраныс тұрғысынан алғанда, адамдардың тұтынуы үшін өнімдер қауіпсіз, сау және тұрақты түрде жүргізілетін болады, онда малдардың денсаулығы мен әл-ауқатына кепілдік беріледі.
-
Образовательная программа 6B08703 Агроөнеркәсіптік кешеніндегі цифрлық технологиялар
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1