Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу және сақтаудың инновациялық технологиясы
-
Өсімдік өнімдерін сақтау және өңдеу саласындағы ғылыми негізделген инновациялық технологиялар. өнім сапасына оңтайлы талаптар. Барлық жастағы адамдарды рационалды тамақтандыру үшін наубайхана, ұннан жасалған кондитерлік өнімдер мен макарон өнімдерін өндіру технологиясын жетілдіру. Көпшілікке қол жетімді жаңа функционалды өнімдерді құрудың ғылыми принциптері.
-
Образовательная программа 7M07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1