Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қайта өңдеу өндірістері технологиясының ғылыми-теориялық негіздері
-
Функционалды және арнайы бағатталған тамақ өнімдерін өндірудің теориялық негізі. Функционалды және арнайы тамақ өнімдерінің технологиясын құрудың ғылыми әдістемесі. Функционалды және арнайы тамақ өнімдерін жобалаудағы зерттеулер. Биокаталитикалық, химиялық, биохимиялық, физика-химиялық, микробиологиялық, биотехнологиялық, жылу және масса алмасу, функционалды және арнайы тамақ өнімдерін өндірудегі реологиялық процестерді модельдеуге негізделген ғылыми зерттеулер
-
Образовательная программа 7M07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1